Sommarkänsla igen!

I morse passade jag på att ta en liten sovmorgon och en lugn frukost, jag vet ju att det snart är slut på sånt när det är installning. Inte för att det är så ofta, men någon gång kan det ju vara skönt att sova till i alla fall åtta!
 
Sen drog jag igång med stängsling, först plockade jag ner en del av valackernas hage och sedan åkte jag och stängslade ut till unghästarna. Ettåringarna hade inte ro att vänta tills jag hade stängslat klart utan gick ut ich testade betet redsn medan jag höll på! Tur att dom är söta! 
 
Fortsatte med att rida ut Besten innan jag tog en kortare lunchpaus.  Så skickade Elise att hon var på väg från jobbet, och vi red hem Gandalf och Szum från betet. Stona får vara kvar någon vecka till. Red sedan Rauen och tömkörde Pavel. Med Pavel började jag på banan något varv för att kolla gas och broms, sen tömkörde vi ut. Vi gick ner till grannhuset och kollade lite, gick superbra! 
 
Avslutade med att åka upp på byn för att tanka och köpa med mat, sen gjorde äppelpaj också så nu är jag proppmätt! Nu sova för i morgon är det ingen sovmorgon!
 
 
Mer mat, glada unghästar!
 
Fina Signe!
 
Lemonaden spanar!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0