Regntisdag!

Vilken dag, har inte suttit många minuter i dag men så har jag hunnit mycket också! Och även hunnit bli blöt många gånger.. 
 
Började på bästa sätt genom att rida ut med Clarinett! Hon är så otroligt lättsam och trevlig, vi travade och galopperade på grusvägen. Sen red jag ut med Tant och det var då första regnskuren kom, just då utan regnkläder eftersom jag inte var beredd. 
 
Så hem och byta lite kläder och sedan hjälpa Nisse att flytta kor från en hage till en annan, då med regnkläder på eftersom det hällregnade. Fortsatte sedan med att göra en ny hage till unghästarna, då räckte inte riktigt regnkläderna för att hålla mig torr men en hage blev det!
 
Snabbpaus för pannkakor till middag innan Elise var på gång och vi red ut med Gandalf och Lilla grå. Solen lös när vi red i väg men såklart regnade det innan vi var tillbaka, som tur var bara ett par skurar och sen uppehåll. Jag har i alla fall galopperat på Lilla grå för första gången! Blev en liten galopp på hemvägen, i slowmotion! Endå bra, hon har galopperat med ryttare en gång tidigare och det slutade med att ryttaren flög av! Så jag är nöjd, förhoppningsvis kommer det fler växlar på henne såsmåningom!
 
Åkte hem, tömkörde Pavel i dag på banan och med vanlig tömsättning. Vi tränade massor av stopp och start och jag kunde köra längs fyrkanten, det går åt rätt håll. Sen Rosetta som jag tömkörde ut en sväng med svängeln, hon var lite otålig när vi skulle i väg men så fort hon får börja jobba så är hon fokuserad!
 
Dagens sista ryck gjotde jag när jag flyttade unghästarna till det nya betet, det ligger mittemellan det andra betet och gården. Jag ledde Charmonix, som också fick följa med dit, och Chokladen medan ettåringarna fick gå lösa. Det är bara 1.5 kilometer och enslig väg, Nisse körde efter med bilen, och det gick så bra. Är imponerad över min Choklad, hon har inte haft grimma på hela sommaren men gick så fint i snöret hela vägen! 
 
Nu varma mackor och soffan, det är jag värd!
 
Trött Tant i morse!
 
Där regnbågen slutar finns skatten!
 
 
Pavel på banan i dag!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0