Nattliga utflykter!

Klockan tre i natt ringde telefonen, två små ettåringar hade ramlat ut ur hagen och gårdsägarinnan undrade om hon kunde gå ut ur bilen! Jag lovade att hon kunde det, klädde på mig och åkte ner och lurade in dom igen. Sen hem och sova ett par timmar till innan Ica, det är inte alltid rart med hästar!
 
Efter jobbet så red jag Szum. Han var lite tjafsig i början och var på väg att backa in i elstängslet så lite träningsvärk hade han nog i dag med. Men sen släppte det och han travade så fint i låg form på stora volter och små åttor. Det bästa av allt var att efteråt var ryggen lika fin som efter behandlingen i tisdags!
 
Sen lastade jag in Lilla grå och åkte till Nisse, där slog han på hennes tappsko, och sedan tillbaka igen. Lastade själv, nere på betet försökte hon ge sig i väg en gång men sen rakt in och jag kunde stå kvar utanför. Inte alls lika stressad i transporten i dag, på vägen dit helcool och på hemvägen lite stök men inte som förra resan. Och sen inget tjafs när skon skulle på heller. Rätt nöjd med min lilla prinsessa, blir nog häst av henne med!
 
Tillbaka hos polarna i hagen igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0