Lägersöndag!

Idag har jag inte bara hunnit med läger, dessutom är en hel drös hästar jobbade! Inte dåligt på en söndag, och dessutom en regnig söndag!
 
Började med Pavel i morse som jag tömkörde strax före 8.00. Vi repeterade det vi provade igår, alltså trav på volt och att gå helt bakom honom i skritten. Det där med att jag ska gå bakom tycker han är jobbigt, tror att han tjuvkikar lite på mig för att se vad han ska göra och det är svårt när jag är bakom. Men hur som helst så gick vi några varv på banan och det gick bra så då tömkörde vi ner till stallet med mig bakom, det gick också bra!
 
Sen i väg på läger! De värsta regnskurarna klarade vi oss i från, en av dom kom i morse när jag och Pavel höll på, och ryttarna har ridit dressyr, hoppat och i dag har teorin handlat om hästens utrustning. Vi har försökt reda upp i sadeldjungeln och betthysterin!
 
Hem och ett par snabba mackor innan hästjobbet fortsatte. Jag red Rauen och Besten på banan. Rauen fick fortsätta jobba med eftergiften i innersidan och med Besten red jag lösgörande arbete i skritt och sedan trav på fyrkanten. Sen kom Malin och vi red ut med Clarinett och Lilla grå. Jag tycker att det börjar bli lite mer fart på Lilla grå, och första galoppen i dag så gick hon faktiskt helt av sig själv och jag behövde inte ens driva! Under tiden vi red så körde Nisse Rosetta hem till sig. Hon får bo där sista dagarna och trimma inför körprovet på lördag!
 
Malin och Clarinett 
 
Lilla Grå på kvällens ridtur!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vems häst är Clarinette?

Svar: Clarinett ägs av Nisse Söderström och är till salu.
Pernilla Engström

2016-08-22 @ 14:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0