Inget gjort på hela dagen!

Igår var ingen bra dag, jag fick ingenting gjort fast jag höll på hela dagen!
 
Började med lite kontorsjobb, förberedde för de hästar som skulle åka hem igår men som nu åker hem i dag i stället. Sen åkte jag ner till betet och flyttade över stona till den större hagen så att jag kunde riva delar av den andra hagen. Då fick jag loss lite stängselmaterial så jag kunde göra unghästarnas hage större. Men det jävlades lite och jag fick åka och hämta mer stolpar och till slut fattades det 10 meter tråd, då var jag nära svältdöden och gav upp!
 
Efter mat och en kort vilopaus så fortsatte jag, men då med att rida. Red Szum först, han var värd en miljon efter första galoppfattningen men en liten stund senare så hamnade han i obalans och bockade... Värdet sjönk snabbt! Skrittade sedan Pavel lite utanför boxarna och vi kunde styra åt båda håll och göra halter och greja, kändes jättebra!
 
Sen åkte jag ner och gjorde klart hagen, sadlade Tant och red med hästarna tillbaka till deras hage. Hade Charmonix som handhäst och unghästarna lös. Det gick bra tills vi skulle in i hagen för då kom ettåringarna på att de ville vara fria. Fick ringa Nisse och vi stökade på rätt länge i mörkret. Sen var det bara att rida hem Tant och nå mer gick inte att göra, kolsvart om kvällarna nu!
 
Stona på morgonen!
 
Baloo hjälper till att stängsla!
 
På väg mot betet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0