Förberedelsedag!

I morse vaknade jag ganska pigg men med rejäl nackvärk. Lilla grå drog omkull mig i hagen igår, blev väl rädd för något när jag ledde henne och jag höll på att snyta mig och hann inte med. Ni vet ju det där med att inte göra något annat när man leder häst..
 
I alla fall så började jag med att bygga en lite provisorisk hage till grabbarna, ni vet ett sånt där projekt som man tänker att det går fort, tar max en timme, så står man där och jävlas betydligt längre... De blev nöjda i alla fall! 
 
Red Szum, trimmade på banan och det kä des rätt bra. Både jag och Szum var svettiga när vi var klara, ett ganska bra resultat. Fortsatte sedan med att dressyra Clarinett nere vid betet. Hon fick jobba med att böja sig, tempoväxlingar i traven och fattningar. Avslutade där nere med att rida ut Tant.
 
Gjorde en stökresa på byn och på Hammarn. Ica, Apoteket, Granngården och lite annat, inte såroliga utgifter men det behövs. Sen ett par äggmackor innan nästa ryck med hästarna.  Red Besten på banan, mycket lösgörande i skritt och sen trav på fyrkanten och några stora volter. Sen longerade jag Pavel med inspänning, lös spänd i dag men han blev ändå lite sur på den! Avslutade med att repetera uppsittning, satt upp ett par gånger ensam och utan hjälp. 
 
Lite kontorsjobb, skrivit fakturor och betalat fakturor... Och sen blev sista rycket att tröna lite visning och häst vid hand hos Nisse. Dels med Rosetta och sen en treårig nordis. Nu har jag äntligen fått i mig lite mat, stekte hamburgare, bättre sent än aldrig!
 
I morgon är det full fart för då ska allt fixas inför Wången och sommarpremieringen!
 
Szum i dag!
 
Lite annorlunda vinkel....
 
Pavel i dag!
 
 
Och så till slut Rosetta när vi tränade visning i skymningen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0