Dags för frimärkssamling!

Alltså i dag var det ytterligare en dag med rymlingar! Denna gång Gandalf och Szum, de brukar aldrig gå ut men av spåren att döma så har en älg sprungit igenom deras hage. Tråden var nere på två ställen, meddraget långt in i hagen på det ena stället och ut från hagen på det andra, dessutom spår från skogen så nog hade de haft besök! Szum hade dragit loss en sko och trampat in tåkappan i hoven. Han var halt och blödde men så fort jag fick bort skon var han ohalt, ska försöka få på en sula på den hoven. Så typiskt när han känts så fin nu! Just då var jag väldigt less och övervägde frimärkssamling!
 
Jag tog och red stona hemma. Först Lilla grå som börjar bjuda bättre, travade lite över bommar i dag. Sen Clarinett som fick hoppa lite. Så otroligt stor skillnad på galoppen och känslan att rida på hinder! Hoppade både på volt i galopp och hinder i följd! Avslutade med att rida Tant och även hon fick hoppa lite! Efter att jag hade ridit så kändes inte frimärkssamlingen lika aktuellt, tur att man har mpnga hästar för då är det alltid någon som går bra!
 
Fikapaus, och sedan hjälpte jag Nisse att ta hem ett sto från betet som skulle kollas brunst men hon var inte brunstig så vi körde tillbaka henne. Sen tog vi varsin bil med transport och körde ner mina ston till betet igen, skönt med lättlastade hästar!
 
Blev lite kontorsjobb, planering av morgondagens kurs och bokföring, innan middag och sedan mest mys. Nu ska jag ladda inför ridtravarkurs i morgon!
 
Blev inte så bra bilder i dag:
Lemonaden i närbild!
 
Lätt galen ettåring!
 
Men den grå är inte så mycket bättre!
 
 
Och en normal bild!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0