Dagen efter!

Det har varit en otroligt intensiv helg med sommarpremieringen! Jag har varken haft tid eller ork att blogga, och har det inte i kväll heller egentligen så ett längre inlägg om helgens äventyr på Wången kommer förhoppningsvis i morgon. I kväll får ni nöja er med ett inlägg om den här dagen.
 
Det var lite tungt i morse, kroppen sa verkligen i från och min rygg har inte blivit vettig förrän nu i kväll.  Men jag jobbade Szum i töm innan jobbet i alla fall. 
 
Efter jobbet så åt vi middag och jag påbörjade saftkokning, sån där enkel koncentrat, innan det blev mer hästjobb. Först red jag Rauen och Besten, båda dom jobbade jag i töm i fredags och det tog jag med mig i dag. För Rauens del blev det mycket jobb med att sänka nacken. Besten vill jag ha att jobba mer genom kroppen, han blir lätt kort och snabb i steget och hög i nacken, jag vill ha honom att sitta i hop mer och röra sig med längre och mer avspända steg genom kroppen. Låter mycket enklare än vad det är. 
 
Pavel var sist ut, longerade honom med inspänning och i dag hände det något. Han började använda kroppen helt annorlunda, började böja sig i innersidan, sänka nacken och lyfta ryggen. Det är bra! Sen satt jag upp utanför boxarna och skrittade några varv runt pallen åt varje håll, trots störningsmoment som en hungrig katt och två hästar som lekte bäver i hagen intill så lyssnade han bra.
 
Nu ska jag provsmaka saften och sen sova!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0