Valborg!

Äntlugen lite uppehåll och sol! Helt underbart! 
 
Igår var jag så jäkta trött, både på jobbet och sen på kvällen somnade jag i soffan! Däremellan, efter jobbet innan soffan, red jag Tant och Szum. Tant hoppade jag lite, hon ska ju tävla i morgon och vi hoppade några linjer och en liten bana. Kändes faktiskt riktigt bra!  Sen red jag Szum dom var lite busig, jag satt löst ett par gånger men det redde upp sig!
 
Idag har jag varit funktionär på klubbens ponnyhopptävling, och jag stod i insläppet i de tre första klasserna. Tre klasser låter som en baggis men det var faktiskt över 100 starter! Som tur var gick det snabbt och smidigt, och dessutom fint väder!
 
När jag kom hem så monterade jag kameran så jag ska kunna vaka på Räkan. Det var som vanligt inte alls enkelt och smidigt utan krävde en hel del tålamod. I natt blir det nog inget föl men det börjar verkligen närma sig!
 
Tanken var att grilla på kvällen, men min ork och tålamod försvann med kameramonteringen så det blev ingen mat alls.  I stället gjorde jag äppelpaj vilket var väldigt lämpligt för jag hann bara börja så fick vi kaffegäster. Nu ska jag försöka ladda för i morgon, jag tror att allt är packat och släpet sitter på, håll tummarna för oss!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0