Slapp helg!

Lugn och skön söndag, perfekt för det var precis vad jag behövde! Däremot var det inte så lugn natt, Chokladen och Clarinett har skrikit till varann hela natten med viss hjälp av de andra hästarna! Alla hästarna var spåna i morse så de har legat men när de har hunnit med det vet jag inte,  jag har i alla fall inte sovit mer än tre timmar i sträck...
 
Efter att mina hästar var ute och fixade så åkte jag och fodrade hos Nisse, han kom hem från Boden sen på dagen, innan jag började rida. Först Szum som fick göra samma jobb som vi gjorde i töm igår, dvs höga travbommar. Och sedan Tant som fick hoppa lite studs, tänk att hon fortfarande är taggad trots sina 24 år!
 
Sen var det dags för Sarek att åka hem! Jag visade lite ridning på banan och sedan klev han rakt in i släpet, tror nog att han hade lite hemlängtan! 
 
Lite vårpyssel har jag också hunnit med,  lite krattning och en genomgång av Räkans hage som haft det lite tufft i vinter men som nu är rätade och uppsträckt. Resten av dagen och kvällen har varit slapp, blev hämtmat till middag och sen soffhäng. Underbart att kunna bo så här och ändå kunna köpa hem högklassig thaimat! Nu är alla hästar inne och kvällen avrundas med glass!
 
Det har varit skönt med en slapp helg och nu är jag laddad för lite jobb och tempo igen!
 
Chokladen tränar på vuxenlivet med att bo inne och gå i ensamhage. Men det är inte så synd om henne för mamma Räkan går i hagen bredvid! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0