Pollentider!

Jag tror att luften gick ur mig efter helgen och  premieringen, jag har varit trött hela veckan och sen funderar jag på om det inte börjar vara lite pollen i luften. Vi skyller på pollen, det låter bättre än att jag håller på att bli sjuk igen.
 
Igår var jag på Ica på förmiddagen och sedan hem till hästarna. Tömkörde Gasper på banan och red sedan Szum som fick gå ett lättare jobb. Sedan snabblagad middag i form av risgrynsgröt innan ridskolan och lektionerna där. När jag kom hem var jag helt slut och det blev teckens något bloggat.
 
I morse höll jag på att försova mig igen, som jag gjorde måndags, men det löste sig som tur var och dagen har tillbringats på Ica. På kvällen red jag först Clarinett, och sedan tömkörde jag Sarek. Jag ändrade lite tömsättningen och han blev väldigt fin i vänster varv, i höger är det lite svårare. Tyvärr hade jag ingen som kunde filma vilket var synd när man fick se vilken fin häst som bor där inne!
 
Nu tror jag minsann att det är dags att sova lite! I helgen ska jag bara vara hemma och inte en massa tider att passa,  ska bli så skönt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0