Massage!

I dag har det varit intensivt och fullt ös hela dagen! 
 
Börjademed att rida Clarinett på banan, hon  bjöd på en fin ridkänsla med mer tryck i traven än tidigare. Longerade Gasper, och jobbade med galoppen, och tränade lite visning vid hand. Sen åkte jag med Flisan till ridhuset. Idag var det fler som var där och red, roligt med lite sällskap och bra gick det att rida!
 
Hemma igen blev det en snabb dusch, en kopp kaffe och ett par mackor och sedan i väg på massage! Jag har tänkt ta tag i kroppen nu, dels för att orka med allt jobb men även för att förbättra ridningen. Ska hästarna vara rakriktade  och avspända i musklerna så måste jag också vara det! Kan inte påstå att massagen  (inkl akupunktur och zonterapi) var direkt behaglig men det kändes bra efteråt! 
 
Blev wok till middag och sedan kom Mona och vi red ut med Tant och Sarek. Vi red en kängre tur i dag med mycket trav och Sarek gick riktigt bra. Han har väldigt bra driv i steget, men han var nog rätt trött när vi var hemma igen. Och trött är jag med efter dagen och massagen så nu är det bara att sova som gäller! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0