Kall vår!

I dag har det varit kyligt och blåsigt, inte alls något skönt vårväder, och så lite regn på det! Nu längtar jag efter lie vårvärme och sol så det torkar upp lite i hagarna. Det var liksom väldigt blött redan innan den här snön kom, och inte blev det bättre...
 
I dag började jag dagen med att longera den lilla grå. Jag gjorde även uppsittningsövningarna och i dag stod hon lugnt vid pallen så jag kunde hänga och klänga lite på henne, jag tror att det snart är dags att sitta upp! Sen kom Elise och vi red ut med Tant och Gandalf, och sedan avslutade jag med att jogga Szum lite i töm. Han var ganska trött efter gårdagens tur.
 
Blev en ganska lång eftermiddagspaus, ingen orkade laga mat så det blev jhämtmat. Sen var jag i väg på en lektion på kvällen. När jag kom hem och hade tagit in hästarna så tog jag och longerade Chokladen! De var första riktiga longeringen för henne, tidigare har vi bara jobbat på liten volt runt mig i skritt, i dag hade jag henne på stor volt och även i trav! Det gick över förväntan tycker jag! Men det är tur att vi bor i skogen så ingen ser oss! Eftersom hennes tålamod är kort så är hon trött och less efter att jag har borstat henne så då finns det inget bränsle kvar till att arbeta. Så idag drog jag bara några varv med borsten, trots att hon var rejält smutsig, men hon hade ju bara kapsonen på sig så jag tror inte det gjhprde så mycket, i stället tar vi borstningen lite noggrannare en annan gång när vi inte ska jobba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0