Första april!

Första april i dag och jag tror inte att jag har blivit lurad, fast det vet man väl inte, kanske inte mer lurad än vanligt?
 
Efter jobbet så kom Mona och vi red ut med Tant och Sarek. Hos Sarek har poletten äntligen börjat trilla ner, han traskade på med bestämda kliv trots att det fanns mycket att titta på i kväll och dessutom ett väldigt varierande underlag med snö, is och barmark.Han till och med skrittade om Tant en bit på bortvägen, och Tant har bra driv i sin skritt! Det kändes i alla fall jättebra och vi provade även lite trav! Sen red jag Szum på banan, som till stor del har tinat fram nu. Han var inte alls så tjafsig, nästan inga tjuvstopp alls även om han testade både att dra mig ur sadeln och sen bli rädd och kasta sig i väg några gånger. Men man blir lite misstänksam när han bara blir rädd där jag flyttade honom för innerskänkeln, tror nog mest att det var jobbigt. Jag hoppas i alla fall att det sitter kvar till träningen i morgon så vi kan jobba med någotannat än attbara kunna trava runt spåret.
 
Jag har packat det mesta inför träningen i morgon, nu ska jag åka och hämta släpet som fått övernatta på annan ort då det är så förbaskat trögt att få av bilen att jag måste ha hjälp. Det är dags för ett nytt stödhjul som är lte mer lättvevat! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0