Förkylningstider!

Visserligen hade jag lite ont i  halsen och var snuvig tidigare i veckan men jag trodde nog att förkylningen hade övergett mig, men så fel jag hade! Nu är jag tvärsnuvig och hängig!
 
Jag och Szum åkte i alla fall till Ammer på dressyrträning på förmiddagen, och red för Ingrid. Szum gick betydligt bättre än sist jag red för henne och även bättre än på Wången i måndags. Visst tjafsade han lite i början  men inte lika mycketsom.de senaste träningarna, och han var inte alls spänd. Dessutom gick han riktigt bra efter tjafset, jag är nöjd för nu känns det som att det har vänt igen!
 
Hemma igen så red jag ut med Flisan först och Gasper sen. Med Gasper så kämpar jag ju med galoppen inför bruksprovet,  men ute så fungerar den i alla fall riktigt bra! 
 
Sen var jag i väg på några lektioner, med väldigt vårpigga hästar, sen var planen att köpa med pizza på hemvägen men pizzerian på byn hade påskstängt (lång påskhelg...). Men har man laddat för pizza så känns det inte så roligt att börja laga mat så jag åkte en omväg över Hammarn så blev det pizza ändå! Bakade även en kladdkaka, så till kvällsfika blev det kladdkaka, grädde och jordgubbar! Nu ska jag försöka sova bort förkylningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0