Blöt, blötare, blötast!

Idag har det regnat, snöat och allt däremellan hela dagen! Allt är blött och lerigt, jag vet inte hur många ombyten jag och hästarna har blött ner i dag och nu i kväll är det vitt ute igen! 
 
Som tur var så hade jag inte jättemycket uteaktiviteter inplanerade i dag. På förmiddagen åkte jag med Gasper till ridhuset,  vi körde lite generalrepetition inför söndagen. Folk måste ju tycka att man är knäpp, det tar lite mer än 1,5 timme att köra till ridhuset fram och tillbaka och i dag red jag endast en dryg kvart!! Men efter den kvarten var jag nöjd, han fattade galoppen helt okej i dag och galoppade flera varv utan större övertalning, och då finns det ju ingen anledning att nöta på honom mer! Han är ju dessutom ung så då är det ju verkligen korta pass som gäller! 
 
När jag kom hem så red jag Tant på min ganska så blöta bana! Vi joggade lite och skuttade över några sockerbitshinder, efteråt var jag helt genomblöt! Då lastade jag Szum och tog med honom till Nisse, dit hovus var på väg. Efter fika och skoning av Szum så åkte vi hem med honom igen och verkade Räkan. Resten av dagen, som mest var kvällen, gicknåt till lite mer fikande, lite pysslande med verifikationer som skulle in i pärmar och sen intag av hästar, och sen var man ju genomblöt igen! Nu ska jag duscha och sova, och hoppas på bättre väder i morgon! 
 
Blöta hästar i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0