Aprilväder!

I dag har det varit omväxlande väder! Stundtals soligt och varmt, däremellan kallblåst, en regnskur och några omgångar med snö. Typiskt aprilväder!
 
Jag och Elise red på förmiddagen ut med Sarek och Gandalf. Sarek blev rätt trött, trots det så försökte han på hemvägen vända flera gånger, jag tror att han glömde bort åt vilket håll hem var... Sen jobbade jag både Szum och Clarinett i töm. Szum var väldigt fin i galoppen i dag, i alla fall till en början för sedan blev han lite överenergisk och det blev mest en massa bus i stället för jobb. Clarinett var väldigt på i dag och blev nästan lite stark, det är bra för hon har ju gärna velat vara lite långsam och tom i handen. Galoppen var också mycket bättre, hon börjar kunna bära sig på volt, även om jag tappade styrningen en gång och då passade hon på att hoppa hindret som stod på banan... 
 
På eftermiddagen åkte jag med Flisan till ridhuset där jag visade henne och sedan lämnade av henne. Dags för nya äventyr för henne! Själv åkte jag hem och lämnade släpet för att sedan åka i väg på lektioner. Nu är det hög tid att sova om jag ska orka med både Ica och ridskolan i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0