Tokregn!

I dag har det regnat hela dagen, mer eller mindre hällregn! Jag som antagligen haft dålig koll på väderprognoserna hade planerat in en massa utejobb, som att rida alla hästar, plocka ner sommarhage och ha hoppträning. Det blev inte så mycket alls av det!
 
Jag började i alla fall med att rida Szum. Han var lite småseg i början men släppte snabbt och var lika fini dag som tidigare! Galoppen är inte lika bra utan det blir ugnhästfatting och mest på raka spår, men jag tror att det kommer! Sen longerade jag galoppprorammet med Traffe.
 
In för att torka och fika, passade på att göra lite datorjobb. Eftersom dt regnade ännu mer när jag var klar med det så lade jag ner resten av uppdragen och gickupp i stugan och målade väggarna i köket i stället. Ställde även in hoppträningen på kvällen, träning med blöta hästar i regn och på en vattenfylld banan kändes inte lockande. Tyvärr innebär en sån häsr dag när jag inte får något gjort att jag har me att göra resten av veckan, men det får vara så!
 
Nu ska jag fortsätta kväellen med att baka, jag har en bulldeg på jäsning och varma kanelbullar känns väldigt lockande om någon timme!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0