Tisdagsfart!

I dag har det gått i ett trots ledig dag!
 
Jag och Elise började med att rida ut på förmiddagen, jag med Tant och Elise hade såklart Gandalf. Blev en lugn tur men Tant kändes väldigt fin! När vi var klara fick jag besök av en kund till mig, och bloggläsare,  som var nyfiken att se gården och hästarna. Så förutom att titta på gården, vilket ju går rätt fort eftersom den inte är så stor, så var vi bort och hälsade på både Chokladen, Räkan och Lemonaden.  
 
Sen fortsatte jag dagen med att tömköra islänningen. I dag var vi på banan och även om jag började med innertömmen direkt i bettet så kunde jag rätt snabbt byta till normal tömsättning och kunde även gå bakom, det där har hon fattat väldigt fort! Efter en lunchpaus red jag Midas på banan, jag tror att han är i en utvecjklignsfas just nu. Det växlar mellan att kännas fantastiskt bra och bara skit. Men när han går bra så känns det verkligen bättre och riktigt bra, men som sagt så är det lite si och så där emellan. Avslutade sedan med att jobba Szum i töm, väldigt fin i galopparbetet i dag och han börjar komma upp i formen, och köra galoppprogrammet i lina med Traffe. Sen hann jag även plocka ner tråden på en av vinterhagarna och diska i stugan efter kursen. 
 
Nu har jag ätit och fakturerat och är nöjd med inomhusjobb nu när regnet kom. Ska ta och dammsuga lite i köket, sen vet jag inte om det blir så mycket mer gjort i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0