Telefonberoende!

Tillbaka i verkligheten och Ica, trött trots två lediga dagar och en missad personalfest men det var verkligen två hårda dagar på Wången. Men roliga!
 
Söndagen började med islänningen som jag longerade och gjorde lite förberedande uppsittnngsövningar med. Hon var lite skeptisk när jag klappade på sadeln och henne, hon är lite rädd om kroppen, men brydde sig å andra sidan inte ett dugg om att jag hoppade och viftade på armarna bredvid henne. Det är så iontressant ed hästar för alla är olika och de reagerar inte alltid som man tror.
 
Efter några intensiva timmar på Ica så red jag först Traffe på banan. Han fick jobba mycket med galoppen och med små hinder på volt. Han blev väldigt fin och jag det känns som det gåt åt rätt håll. Sen kom Alida och vi åkte ner och red ut en sväng med Tant och Midas. 
 
Min telefon har lagt av så nu får jag ha min gamla ett tag, det gör att det nu kommer vara lite sämre med bilder ett tag och att jag inte kan blogga från mobilen. Men jag hoppas att den snart ska vara lagad, man är väldigt beroende av sin telefon numera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0