Stolpmiss!

Tisdag och hemmadag!
 
Började med Szum, vi satt upp på banan och red något varv tills han kändes avspänd och bjöd framåt. Då skrittade vi ut en sväng i stället, var ju ett tag sen vi red ut sist och det var nere vid betet där det nästan inte alls är någon trafik eller störningsmoment. Men det gick bra och jag hoppas vi kommer i gång med uteridningen här hemma nu. Sen kom grannen och körde en höbal, det blev lite surr och jag hann precis ut på en kort sväng med Tant innan Elise var här och vi red ut med Gandalf och Traffe. Vi valde en väg dä inte timmerbilarna går, men lyckades trots det träffa på en lastbil på den smala vägen! Som tur var tog an det lugnt och väntade tills vi kom av vägen. Det visade sig vara slambilen, vi hann bara hem innan han var på gården hemma och vi fick flytta bilar och hästar för att han skulle komma fram till avloppsbrunnarna.
 
Sen åkte jag på hamamrn för att köpa spån, foder och stängsel. Skulle köpa trästolpar men det fanns bara 1,80 stolpar, blev lite lätt besviken men sedan när jag kom hem så insåg jag att det var ju precis den längden ajg skulle ha.. Blir till att göra en ny sväng dit alltså, ibland har jag så dålig koll! Passade på att äta på Hamamrn och sedan åka upp på ridskolan och titta lite på hoppträning innanajg åkte hem och lastade av allt och gjorde kväll.
 
Nu ny dag och nya tag, härligt väder med sol ute och nu väntar några hästar som ska motioneras, ett par lektioner, hagfix och så var det ju de där stolparna som jag skulle behöva åka och köpa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0