Slut på sommaren nu!

Onsdag igår och det känns verkligen som om hösten är här! Kyligt i luften och mörkret kommer tidigt på kvällarna. Speciellt det där med mörkret har jag svårt för!
 
Började i alla fall nere vid betet, red Midas. Vi red ut en liten sväng och trimamde sedan lite på volt och åtta. Mycket jobb med att få honom i ramen, och i dag även lite fattningar. Det finns inte utrymme för något egentligt galoppjobb där men lite fattningar går bra och det behöver han träna på. Sen tog jag in Szum för att tömköra men han hade gjort sig illa på benet så det var bara att tvätta sår och sedan släppa ut honom i haen igen. Tror egentligen int att det är någon fara även om såret såg lite otäckt ut, han var lite svullen men inte halt. Traffe fick däremot gå lite i töm, han fick jogga igång kroppen lite bara. Sen plockade jag ner de tomma hagarna där nere, tyvärr hade jag inga rullar med mig så banden har jag kvar att plocka ihop.
 
Här hemma så longeade jag Rosetta på banan och tränade uppställning och att springa. Tycker det gick rätt bra faktiskt. Sen tog jag ävenin den nya islänningen, provade sadel och träns samt jobbade lite med markövningar utanför boxarna. Jag ville att hon skullr skritta på volt runt mig och göra halter, hon  var lite i frågasättande men tog det ändå rätt när jag sa till henne. Tror dock att det kommer krävas lite mer jpbb på den här tjejen jämfört med den förra islänningen, men det var jag frberedd på. Den här är ju även ett år yngre.
 
Jag hann även fixa lite med hagarna här hemma och klippa gräsmattan innan jag åkte i väg från lektioner. Väldigt tråkigt att man redan börjar fundera på vinterjackan, det är ju bara en månad sen man tog av sig den, och att det nu mörknar när man åker hem. Det är bara att inse att sommaren är slut nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0