Sköna söndag!

I dag har jag haft en skön söndag hemma! Det behövs ju det också emellanåt!
 
Jag och Elise började dage med att rida ut med Midas och Gandalf. Det blev en tur med mycke trav i raskt tempo, just nu är det inga som jagar här så det gäller att passa på. Sen fortsatte vi med islänningen. Det är bara andra gången jag sitter på henne men det gick så bra så den planerade korta sträckan blev ner på vägen och runt hela gården. Hon är helt obekymrad över att jag sitter på henne men tittar nyfiket på allt runt omkring. Blir bra för henne att komma ut lite i skogen och se världen, det är inte så lätt när man är liten.
 
Efter en kort fika och bloggpaus så red jag Szum och Tant på banan. Szum var så jäkla fin! Han var så lätt i handen att jag hade kunnat rida honom med sytråd! Han som brukar var tung och gärna bita sig fast eller greja, nu har han kommit upp i formen och är mjuk och fin i handen. Provade på lite galopp i dag, för första gången sen midsommar typ, det gick lite sådär. Vi måste båda komma tillbaka och känna att vi kan. Szum måste lita på att det inte gör ont i ryggen att galoppera och jag måste lita på att han inte dummar sig, som han ju gjort när han har haft ont. Jag tror det löser sig och tills dess lever jag på känslan jag har i traven nu! Tant fick gå lite lätt mjukgörande arbete. Hon var väldigt stretig när jag började men blev bättre eftersm. speciellt höger galoppen släppte hon fint i.
 
Nu har jag börjat rensa i höboden, varför sparar man sånt till sista sekund? Inte haft en tanke på det under sommaren men nu när vi snart ska börja höa igen så är det ju verkligen hög tid att börja! Har i alla fall gjort en stor hög som jag ska elda upp under veckan. Nu ska jag åka pch pussa lite på min lilla Lemonadfölis och min svanslösa Räka! Någon, troligen Lemonaden, har tuggat av Räkans svans så den ser ut som en ardenner svans just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0