Mörkare tider!

Det är skönt att sommaren håller sig kvar litegrann i alla fall, med sol och lite värme. Jag har i vanlig ordnig lätt ångest inför hösten, jag funderar varje år över hur jag ska överleva en vinter till (men tröstar mig med att jag ändå överlevt ganska många vintrar...). Framförallt är det mörkret som jag tycker är jobbigt, visst kan det vara mysigt om man sitter inne och eldar ljus men inte när man ska vara ute och rida och greja. Men jag lär nog överleva i år med!
 
Tisdagen började med att jag gjorde en ny hage till islänningen, hon ska få beta av och städa lite runt ridbanan. När jag var klar med det så red jag först Szum, i nya sadeln. Det gick riktigt bra, han är lite stel i sitt bakben men ändå bättre i dag, och jag hade en riktigt bra känsla. Nu gäller det att sätta i gång lite försiktigt så jag inte överanstränger ryggen på honom men det känns så kul att kunna rida honom igen!

Även Traffe fick jobba i dressyrsdeln i dag, fast stundtals kändes det som det mest var jag som fick jobba! Han släppte och blev väldigt fin på slutet, med honom är galoppjobbet en viktig nyckel för att få honom att släppa, blev många varv på volten med tempoväxlingar, mindre volter och fattningar. Avslutade sedan ridningen med att åka ner till betet och trimma Midas där. Vi jobbade med att få honom i ramen, och efter att han hittat den så blir han ju så fin! 
 
På kvällen var jag i väg för några lektioner, och då märks det ju väldigt väl att det blir mörkt tidigare och det gäller att hålla koll på det när jag bokar in lektioner där de inte har lyse. En häst red jag åt en kund också, så det blev en rätt fullmatad dag till slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0