Hovis dejt!

Igår när jag kom hem från jobbet så väntade hovis på mig, inte för att sko utan för att sova över!
 
Jag tömkörde Szum först, han var rätt fin. Sen tog vi in hästarna lite kvickt och gick in för att göra tacos! Resten av kvällen gick åt till att äta, dricka vin och surra!
 
I morse lurade jag ut hovis på en ridtur, jag red Traffe och hovis fick äran att rida Tant. Jag trodde jag hade hyfsad koll på vart de jagade men där hade jag fel för vi träffade en jägare mitt i skogen! Dessutom hörde vi en drivande hund precis bredvid skogsvägen vi red på, senare visade sig att det var harjägare och dom har jag ju ingen koll på. Tur hästarna inte brydde sig! Sen skoddes Tant och vi var upp till fölhagen och verkade Räkan.
 
Resten av hästarna fick jag rida själv. Szum red jag på banan, han var fin även i dag, skrittade ut en liten sväng efteråt och lyckades pricka in när hela jaktlaget åkte på vägen!
 
Midas red jag ut, och det var en strålande idé just i dag. Först skulle vi gå förbi en sträcka på vägen  som de precis grävt upp och bytt vägtrumma. Midas var väldigt skeptisk mot detta, vilket jag inte säger något om,  och jag ledde förbi honom. När vi precis kommit över det så kom vägskrapan! Jag gick in på en gård och satt upp igen, och vägskrapan brydde han sig inte om alls. Sen hann vi rida en liten bit till innan vi rider förbi ett jakttorn med tillhörande jägare och då ledsnade jag och red hem igen. Inte för att jag är orolig för att inte jägarna ser skillnad på en basjkir och en älg utan för att det är oroligt där de jagar (men jag trodde de hade rast därav vägvalet). Självklart lyckades jag träffa på vägskrapan en gång till på hemvägen.
 
När hästeriet var klart så åkte jag upp på byn, först fikade jag lite med en kompis och sedan träffade jag en som jobbar med marknadsföring. Vi diskuterade min hemsida som det börjar bli dags att renovera! Spännande men inte helt enkelt att veta vad man vill ha!
 
Lemonaden undersöker hovis jacka, så spännande! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0