Hopponsdag!

I dag började jag dagen med att köra hem Tant och Midas från betet, Elise kom precis när jag var på väg så hon hjälpte mig och sedan red vi ut på Gandalf och Midas. Midas tyckte nog att jag var knäpp som hade reflextäcke på honom i sommarvärmen, men han kan ju inte veta att det är älgjakt nu. Tror vi mötte 10-15 bilar när vi red, det är väldigt mycket för att vara här, alla hade bråttom så det var nog jägare...
 
Sen longerade jag islänningen, gjorde förberedande uppsittningsövningar, palltränade och hängde på henne. Eftersom jag var ensam så hängde jag bara på halt men det gick jättebra, i morgon ahr jag nog hjälp så då borde jag kunna sittta upp! Eller i alla fall försöka!
 
Efter lite lunchfika så tömkörde jag Szum och hoppade Tant. Jag kände mig väldigt ringrostig när jag hoppade Tant, hoppning är verkligen en färskvara och även om jag hoppat lite så har det ju bara varit pyttehinder, men Tant är ju säker så det kändes väldigt bra ändå!
 
På kvällen var jag i väg för lektioner och hade bland annat en hoppgrupp. De fick jobba med vändningar och korta vägar och jag hade ett litet kryss som de fick hoppa massor av gånger före alla andra hinder. Sen när de skulle hoppa bana så var det i stället långa vägar och galoppsträckor, hästarna hoppade riktigt bra!
 
I brist på nya bilder medan min telefon är på lagning så kommer här en bild som jag hittade på Häststam i dag. Det är Räkan på den tiden som hon inte var heltidsmamma, det är från en framridning på en dressyrtävling 2010. Om jag inte minns fel så var det den tävlingen som vi hade 6:or genom hela programmet!
 
Foto: Susanne Jonsson
Visst är hon ganska fin min Räka?
 

Kommentarer
Postat av: Ajse

Hej!
En lite udda fråga kanske att få på sin blogg, men jag sökte på höleverantör i strömsund och fick endast upp din blogg som sökresultat (ditt inlägg om höleverans mitt i ridpass?)
Min fråga är alltså, då jag är rätt ny i trakterna, så undrar jag vilken höleverantör du har så jag möjligtvis kan vända mig dit för att köpa hem.

Vänliga hälsningar

2015-09-09 @ 22:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0