För få anmälda!

Igår var det ridtravarkurs här ien! Tyvärr blev det väldigt få deltagare då en inte kom men de som var här kämpade på bra! Det är så otroligt roligt att ha kurser och extra roligt här hemma, nu är det bara att ladda inför nästa år!
 
Traffe fick vara med lite på ett hörn på kursen, han fick visa lite hur man kan jobba sin häst i töm. Efter kursen så fortsatte jag att jobba  med först islänningen som jag började introducera tömkörning med, jag hade innertömmen direkt i bettet och jobbade på liten volt. Hon verkade fatta vad det gick ut på så det känns väldigt lovande! Sen red jag igenom Midas lite, han var bättre än dagen innan så jag var väldigt nöjd. Tyvärr fick jag sedan påkvöllen reda på att Pay and jumpen jag skulle på var inställd pga för få anmälda. Precis som förra gången vi skulle i väg alltså, så tråkigt! 
 
Varför är det inga som anmäler sig? Det har varit flera liknande arrangemang som blivit inställda i sommar pga för få anmälda. Även hoppträningen på ridskolan till veckan blev inställd (med ny tränare), flera av mina kurser i sommar har inte gårr att genomföra och överlag känns det trögt, varför? Är det sommarens tråkiga väder som gjort det? Är häst och ridintresset på väg neråt? Har folk inte råd? Inte utan att man funderar men på något vis känns det ju bra att det inte bara är jag som har svårt att få ihop deltagare, frågan är bara vad vi ska göra åt det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0