Arbetsdag!

I dag har min pappa varit häroch vi har haft en ordentlig arbetsdag här på Brännan!
 
Han kom hit för att kapa ett träd men vi hann en del annat också. Som att tömma garaget på tomma potatislådor och rat, tömma höboden och elda upp allt där, lasta in ved (inkl. trädet han kapade), även en del annat småpyssel som att ta ner tråd från ytterligare en hage och fixa en dörr som trilskades. Sen var vi så klart och hälsade på Chokladen och Lemonaden. Nu är jag helt slut i kroppen så n¨ågot mer vettigt blir det inte i dag men det känns som vi fått massor gjort!
 
Så mycket häst blev det inte men jag jobbade Midas i töm medan jag väntade på pappa i morse, ville se lite hur han såg ut eftersom det känns som det händer saker med formen nu. Han såg ut ungefär som han kändes igår. Efter pappa hade åkt så tömkörde jag ven Isl'nningen. Vi började på banan och direkt med tömmen som vanligt och jag gick bakom, på banan styrde vi och tränade halter, sen körde vi ut ur banan och ner på vägen och sen upp andra infartetn. Hon är verkligen en stjärna!
 
Jag har hämtat hem grabbarna som gått på bete några hundra meter från gården, så nu är alla hästar hemma. Men nu orkar jag inget mer i dag så nu får det bli slappt resten av kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0