Vintertid!

Jag brukar ha stenkoll när det gäller att ställa om klockan men den här gången gick det helt fel! Och det är de här smarta telefonernas fel! jag kollade och jag hade ingen automattid inställt så jag ställde tillbaka klockan en timme. När alarmet ringde klockan 7.00 kände jag mig väldigt pigg men det tog ändå en bra stund innan jag insåg att telefonen ställt tillbaka kloclan en timme till, så klockan var 8.00 vintertid och 9.00 sommartid, inte konstigt att jag kände mig pigg! Blev en jäkla fart påmig när jag insåg mitt misstag!
 
Elise kom tidigt på förmiddagen, hon hade koll på vintertiden, och vi red ut med Gandalf och Clarinett, Clarinett blev väldigt trött men skötte sig ananars ypperligt! Tömkörde även Midas på banan innan jag lastade in Szum och åkte på träning.
 
Vi var till ett nytt ställe, en superfin anläggning, och en ny tränare, som dessutom talade engelska. Min ordinarie tränare, Sara, var där och tittade, och Szum var jättespänd. Alltså alla förutsättningar för att jag skulle vara nervös, och det var jag! Jag tyckte det var besvärligt med engelskan, jag är dålig på engeska och hade svårt att prata och förklara även om jag förstod det mesta. Så jag var väldigt nervös och Szum väldigt spänd, men tränaren var väldigt ostressad och Szum slappnade av efterhand. Traven kändes bra men galoppen var en katastrof, och jag red verkligen jättedåligt. Nästa gång ska tränaren rida Szum, det ska bli intressant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0