Smidig löshoppning!

Full fart i dag igen! Kyligt i luften och ganska många minusgrader nu i kväll, jag har frusit en del så det är dags att ta fram vinterkläderna.
 
Hovis var här på förmiddagen, Traffe och Szum skoddes först och sedan joggade jag Szum lite i töm ledan Gandalf fick nya skor. När hovslagardelen var klar för dagen red jag och Elise ut med Midas och Gandalf. 
 
Efter en liten fikapaus så åkte jag i väg med Clarinett på löshoppning, och jag har nog aldrig varit med om smidigare löshoppning någon gång! I vanliga fall innebär löshoppning en massa bärande av bommar och stök. I dag åkte jag dit ensam med Clarinett, väl framme var det bara att lasta ur och gå direkt in i ridhuset. Banan var redan frambyggd och tre medhjälpare dök upp direkt. Clarinett som gärna hittar på hyss (ni minns väl treårstestet?) skötte sig utmärkt och smet inte under banden en enda gång! Sista språnget var riktigt bra!  Sen lastade jag och åkte gen igen!  Snacka om smidigt!  Dessutom smidigt med en treåring som är så enkel att ha med sig!
 
Clarinett efter dagens löshoppning! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0