Norrsken!

I morse var det segt att komma i gång med ridningen, tyvärr straffar det sig senare och på eftermiddagen blev det intensivt och nästan stressigt! Men allt planerat hanns med!
 
Jag började med Midas, vi trimmade dressyr på banan och han var jättefin! I dag var även galoppen bra,  i höger orkar han inte bära sig riktigt så där går det lite fort, men formen var bra! Sen red jag ut Tant en sväng, då hade dimman lättat och solen lyste! 
 
Efter lunchpaus så red jag Szum och Traffe på banan. Szum var lite seg i början men släppte sen. Traffe fick gå med dressyrsadel och sporrarna igen men i dag var han inte konstig utan bara bra och fin. Egentligen skulle jag vilja ha honom lite mer lösgjord men det kommer nog, han känns betydligt mer framme med sporrarna men jag tror att det beror på att jag inte klämmer på honom då.
 
Sen tömkörde jag Gandalf, rev en av sommarhagarna nere vid betet, åt en snabb middag och avslutade med att åka i väg för en lektion där hästarna hoppade riktigt bra! Under det passet och hela hemvägen kunde jag beskåda ett fantastiskt norrsken! 
 
Midas efter dagens ridning!

Kommentarer
Postat av: norrbotten emma

fiin häst :)

2015-10-07 @ 23:51:57
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Söta Midas <3

2015-10-11 @ 17:35:36
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0