Allhelgonahelgen!

Allhelgonahelgen är här, märktes på Ica igår eftersom kunderna verkade vara oroliga att de skulle svälta ihjäl under helgen! Precis så är det alla storhelger! 
 
Jag red Szum innan jobbet igår och när jag sedan kom hem fanns det en ny häst på gården! Francesca Kosack är en basjkir som ska vara här ett par veckor, hon ska bara vara uppstallad och sedan släppas ihop med Midas. Tanken var att longera Traffe på kvällen men han var svullen i bakbenen så jag kylde honom med vattenslangen i stället. 
 
I dag började jag dagen med bokföring, inte jättekul men nödvändigt. Sedan tömkörde jag Traffe, han var bättre i bakbenen i dag (var nog någon reaktion på skoningen-han är en känslig grabb...) och såg helt fräsch ut på töm! Sen red jag Szum, i dag fick vi till flera bra galoppfattningar utan att jag behövde jaga honom eller få någon black out!  
 
Sen hann jag sätt upp en lampa utanför brudarnas lösdrift, blev riktigt bra, och fixa sladden till den sista värmebaljan innan Alida kom. Då red vi ut med Tant och Clarinett,  i dag galopperade vi också och Clarinett var helt med på noterna! 
 
Till lördags middag blev det lax I ugn,  fick tips av en kund igår om ett lätt men väldigt gott recept med västerbottenost. Sen bakade jag även en saffranskaka, äntligen är det rätt årstid för saffransbak!
 
Francesca som kom igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0