Tråkdagar!

Och så har det gått två dagar till! Det känns verkligen som det bara handlar om att stå ut just nu! 
 
Igår var jag på skithumör! Men det gick i en rasande fart att motionera hästarna. Tömkörde Traffe i sommarhagen, Clarinett i skogen (det är rätt jobbigt att hålla hennes skritt tempo i uppförsbacke och med stockar att kliva över och buskar att parera), och sen tillbaka i sommarhagen med Szum. Avslutade med att rida ut med Tant. På eftermiddagen städade jag lite och bakade en kladdkaka.
 
I dag var humöret bättre! I morse fick jag balar utkörda och vi lade ut extra balar så det var lite pyssel med att fixa avstängningar i hagarna. Sen tömkörde jag Traffe, i en annan hage i dag, och han var rätt fin trots underlaget. Red Szum på banan, men han blev bara spänd och laddad. Även Clarinett red jag några varv på banan, hon är så snäll! Hon har ju inga skor så det gäller verkligen att hålla henne innanför spåret när man ska trava,  men det är inga som helst problem! 
 
Sen åkte jag på Hammarn, köpte spån och var sedan på massage. Det var verkligen välbehövligt, jag och kroppen är inte vänner just nu. Sen middag och I väg för en lektion!  Nu är det baraatt sova kvar!
 
 
 
Från Tants tur igår, nu längtar vi till snön!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0