Latmanskvällar!

Det har varit full fart på Ica dessa dagar, inte nog med att vi fått över hundra nya bybor (och jag måste prata en mssa engelska och det är jag värdelös på) så håller vi på att plocka fram alla julgrejer. Jag har varit helt slut när jag kommit från jobbet och har därför kört lite latmanskvällar och bara ridit en häst per kväll, normalt brukar jag kunna rida tre hästar när jag slutar klockan 17. Men det är väldigt lugnt på hästfronten just nu så då får man passa på att ta det lite lugnare. Jag kanske kan behöva det med, jag är i en down period just nu och motivationen är i botten. 
 
I torsdagskväll red jag Szum, han var på ett lite knepigt humör. Rätt taggad opch efter ett par travvarv höll jag på att åka av när han hoppade i väg och sen bockade, han gjorde samma sak ett havt varv senare men då var jag beredd så det blev inga bocksprång. Sen släppte han och var så otroligt fin i traven, vi gjorde tempoväxlingar och övergångar och han var så fin och lyhörd, men minsta lilla jag la på sporren lite för mycket blev han stensur direkt. Så lite knepigt humör men så fin däremellan!
 
Igår kväll red jag Traffe, han var lte knepig när jag började, ville inte vända utan försökte backa eller resa sig, men det släppte sedan och han var fullt ridbar. Dock kä'ndes han inte riktigt fräach, och det släppte inte efter lite galopp så då satt jag av och kollade på honom i lina igen. Ivänster varv kan ajg inte se något men i höger varv ser han "kantig" ut, kankse är den där eventuella sträckningen som spökar äm, vi får avvakta oh se hur de utvecklas men något tokigt är det i alla fall.
 
I dag regnar det och jag kör kontorstjänst för fullt! Jag ska snart gå utoch rida lite, känns skönt att allt är klart inför momsrapporten men det är fortfarande lite pappersjobb kvar att göra. Perfekt att passa på när vädret är tråkigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0