Halkigt!

Nu vill jag ha snö! Det var så fint på dagen igår när det snöade och var vitt, men en timme innan jag slutade på jobbet så började det spöregna! När jag åkte hem var det tokhalt och jag bestämde mig för att inte rida. I stället bakade jag saffransbullar med vit choklad, jag ligger bra till i julbaket! 
 
I morse var det fortfarande halt, basjkirerna är oskodd så jag släppte dom i en hage närmare stallet dit vi kunde gå på gräsmattan. Tydligen var det roligt med ny hage för första kvarten busade de runt ordentligt, som tur var så var det inte halt i hagen!
 
Jag tömkörde Traffe och Szum i sommarhagen, Traffe såg bättre ut i dag och busade lite till och med! Red även ut med Tant en sväng. Resten av dagen blev lugn,  Lemonaden fick träna att ha grimma på sig i kväll. Jon hade grimma ett par gånger vid en veckas ålder och jag upplevde då att hon hade svårare för att bli fasthållen och ha grimma än Chokladen. Men sen har hon ju varit så cool och lättsam även om jag inte provat grimman förrän kväll, kan säga att hon inte var så jättepeppad på att ha grimma men hon är ju väldigt lättövertalad och gav sig snabbt. 
 
Chokladen tog en tupplur på dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0