Tupplur!

Det var nog tur jag var ledig från jobbet i dag. Efter morgonens inlägg gick jag och lade mig, och sov i tre timmar till klockan 14.00! Då hade jag besök och var tvungen att kliva upp! Jag skulle tro att ett par dagar är man nog seg nu men sen har jag nog tagit igen sömnen och är på gång igen!
 
Fölis mår bra och det är full fart! Hon är helt unferbar och inte alls lika reserverad som Chokladen var som föl. Nu i kväll började det regna och de fick gå in i en box en liten stund, annars är de ute för Räkan trivs inte alls inne. 
 
Efter jag hade sovit och sen ätit så tog jag och gjorde lite vettigt med hästarna. Först ut var Szum som fick gå lite i töm på banan. Han har gjort en liten specialare och tagit av sig båda framskorna! Jättebra tycker nog han medan jag är mer skeptisk, på banan kan han i alla fall gå utan skor. Sen red jag Tant, hon fick gå ett lätt pass på banan, jag bara kände igenom henne litegrann och hon kändes riktigt fin. Sen hade Elise kommit och vi red ut med Gandalf och Midas innan det fick vara bra för i kväll. Sen gick jag in och gjorde äppelpaj, fick såklart lite besök av nyfiken kompis och dessutom kom grannen och körde balar precis. Nu ska jag ta och sova igen lite mer, och nu behöver jag inte ställa klockan på varje timme-så underbart! Men ni kan räkna med att jag nog ställer klockan någon gång i natt för att kolla fölis, lite nojig är man ju!
 
Vilostund!
 
 
 
 
Även Tant fastnade på bild:
Är hon inte väldigt fin i kroppen för sina 23 år?

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Stort grattis till lilla fölet! Hon ser jättefin ut.

Det har sina fördelar både med föl som är mer framåt och de reserverade har jag märkt nu när jag hållit på några år. De som är skygga som föl har den fördelen att de ofta blir tillitsfulla och trygga med sin människa när de mognat lite. De verkar lite ängsliga och skeptiska, men så plötsligt en dag trillar polletten ned och de beter sig som en vuxen häst.

Men nog är det trevligt med de morska fölen. Det är svårt att göra sig snabba ärenden ut till hagen, man blir ofta kvar mycket längre än man tänkt då de så gärna vill vara med.

Lycka till med den lilla, och lycka till med fina Chokladen också :)

Svar: Tack!Chokladen har ju utvecklats till en väldigt social och trevlig liten häst fast hon var knepig som föl. Årets unge är verkligen helt underbar!
Pernilla Engström

2015-05-19 @ 08:18:56
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0