Stadsresa!

När man är i stallet typ jämt och rider en massa hela dagarna så sliter man på kläder och utrustning, så är det bara. Nu har jag kommit till ett läge där alla ridkläder än slitna och behovet av nya är stort, tyvärr är plånboken alldeles för liten just nu men i dag var jag trots detta tvungen att åka till staden och köpa skor och shortchaps, det fungerar inte med detta väder att ha stora hål i skorna. Dessutom var jag ju tvungen att investera i ny hjälm efter avfallningen, den kom förra veckan, så nu har jag nästan ny outfit. Fast ett par nya ridbyxor (de gamla är tokslut9 och en sommarjacka står högt på önskelistan, (för att inte tala om ett par jeans att ha som civil) men fortsätter det här vädret så kan jg gå regnjacka och vinterkläder hela sommaren!
 
Innan jag åkte i väg så fick Traffe först gå galoppprogrammet i lina. Jag hann precis släppa honom i hagen när det kom en tjej för att titta på Molle, han är nu ute på annons. Vi pratade lite och sen longerade jag honom så hon fick se honom i rörelse. Och sen pratade vi lite mer! Vi får se vad det blir av det, men jag tror att det varit flera som hört av sig så det känns lovande.

Sen åkte jag och en kompis till Sundsvall. Jag kom hem med skor, shortchaps, ettt träns, två kaffemuggar och en skål från Myrorna, tre saltstenshållare och en påse källarfranska! Det fick räcka för i dag! Hemma igen så kom Alida och vi red ut med Tant och Clarinett. I dag galopperade vi inte mindre än tre lite längre sträckor och jag tror att Clarinett har fattat grejen nu! Kändes bra i alla fall!
 
Clarinett innan kvällens ridtur!
 
Och tillbaka igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0