Regntorsdag!

I dag var det riktigt fint väder och varmt på förmiddagen. Tyvärr hann det fina vädret gå över tills jag hade slutat jobba så när jag stämplade ut (ja vi har stämpelklocka på Ica) så ösregnade det! Som tur var lugnade sig regnet men det kom en del regn under kvällen. Jag förstår att det behövs vatten för att det ska grönska men nu räcker det för ett tag, det är lera och vatten överallt på min gård, tyvärr ser det ut att komma regn nästan varje dag till veckan!
 
Jag har fortsatt att gå lite på halvfart i dag men jag är mycket bättre i nacken. Efter jobbet började jag med att tömköra Clarinette, det blev mycket travjobb på volten, försökte hitta en lite lägre form på henne, med många varvbyten! Hon är ju jättefin men jag skulle vilja kunna variera formen lite mer på henne, men det kommer nog! Sen fick Traffe gå galopprogrammet i lina, känns som lämpligt för honom nu när jag ligger lite lågt med ridningen. Avslutade med att jobba Molle lite när jag tagit in de andra hästarna. Han fick gå en liten promenad, lite längre i dag -ända till min lägerstuga! Sen borstade jag lite och fortsatte med utrustningsträningen sen igår. Jag lae utan problem på schabraket ett par gånger och satte på kapsonen! Duktig liten häst!
 
Försökte ta några bilder när Molle hade kapsonen på sig, eftersom de här var de bästa bilderna så kan ni ju räkna ut hur resten var... Men bildbevis i alla fall att kapsonen var på!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0