Pingstafton!

Men vilket skitväder! Vräkt ner regn hela natten och även i dag kommit skurar, växlat med blåst och kallt. Så trist, jag vill ha lite sommarkänsla nu, det är ju i alla fall slutet av maj nu!
 
På förmiddagen longerade jag först Molle, han fick även prova sadel i dag. Jag lade bara på den men nästa steg nu är att spänna fast den, mitt mål är att han ska ha haft både sadel och träns innan betet. Sen skrittade jag och Midas ut i skogen ovanför gården, det var lite mystiska fyrhjulingsspår som jag var tvungen att undersöka!Inte för att jag blev något klokare på dom men vi fick en bra tur i alla fall.
 
Sen åkte jag och tömkörde en ponny och åkte på Hammarn för att köpa spån och foder. Hemma och vände, fikade lite och gjorde i ordning Szum. Grannen kom också och slog på Szums tappsko, igen, innan vi åkte till Dannero på dressyrträning. Szum var stökig när jag gjorde i ordning honom och fixade men direkt när jag satt upp fick jag en bra känsla! Och träningen gick riktigt bra! Det var bara höger galoppen som strulade lite och det blev lite bocksprång och stök men annars är jag jättenöjd! N¨ågot som var bra var att han kom i det läget som jag har så svårt att lösa här hemma, när han bara drar in nosen och ligger på, det är sällan han kommer dit när jag är borta så därför var det så bra att vi i dag kom dit och att jag kunde rida ur det, och få honom jättefin igen!
 
Nu ska jag titta lite på Eurovision och ladda inför ny träning i morgon! 
 
Släppte grabbarna i en gräshage när jag kom hem. Jag ade inte hjärta att låta de gå i leran längre, men fortsätter det regna så här så är det lera här också snart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0