Majsemester!

Nu har jag semester! De skulle egentligen vara fölvakningssemester men det är ju redan avklarat så i stället lär jag fylla dagarna med en massa pyssel här hemma! Semestervädret lät i alla fall infinna sig med regn hela kvällen!

Jag trotsade regnet och arbetade hästarna i töm! Började med Midas, han fick i dag även arbeta lite i galopp i tömmen och gjorde det bättre än väntat. Det märks verkligen att han har stärkt upp galoppen! Sen var det Szums tur, lagom tills vi skulle börja så vräkte regnet ner och dessutom hade han tappat en sko (en av de som slogs på i tisdags...) så jag var inte på något toppenhumör när vi började. Men som det vände för jäklar i min låda var fin han var! Tänk när jag kan komma dit i ridningen också, då måste vi börja kunna plocka hem rosetter! Han bar sig, galopperade i balans och var riktigt fin i formen, min finaste Szum-Brum. Helt plötsligt var tappskor och ösregn bortglömt, väldigt typiskt mig som inte ens märker av regn och oväder när jag jobbar en intressant häst! Avslutade med Tant, henne jobbar jg inte så ofta i töm men det är verkligen intressant att se sin häst jobba. Det ger nya infallsvinklar och ideer för den fortsatta träningen.
 
När jag kom in igen så var det bara att hoppa i duschen direkt för jag var både blöt och kall, nu ska jag lägga mig och ladda för i morgon när jag bland allt annat ska i väg med Szum på träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0