Låga knop!

Inte många knop gjorda i dag! Efter att ha släppt ut hästarna och mockat gick jag in och la mig igen. Det är inte likt mig, men helt pigg efter gårdagens avfallnig är jag inte! Sen har jag mest pysslat med bokföring och småstökat inne. Till saken hör att det dessutom vräkt ner regn hela dagen, så om jag varit trött efter fallet igår så gjorde ju inte vädret det bättre. Har inte haft någon huvudvärk i dag men nacken känns som någon slagit mig med ett basebollträ, jag är nog för gammal för att åka av!
 
Gick ut på eftermiddagen och arbetade Midas i töm, jag jobbade med samma sak som jag gjort i ridningen på slutet nämligen eftergiften i innersidan och stödet på yttertygeln/tömmen. Och han blev så fin! Riktigt rund och lite lägre i formen, tror aldrig jag har sett honom så fin i töm. Men för min del räckte det nog som jobb i dag och jag återgick till mitt inomhusjobb. Kvällens lektioner ställde jag in.
 
Innan jag tog in hästarna i kväll så arbetade jag lite med Molle. Han fick gå in först, och innan vi gick in i boxen så fick han gå lite på volt runt mig, stanna och backa. Plus att vi gick på en "promenad", det var en väldigt kort promenad runt gräsmattan men Molle tyckte det var spännande! Han har nog inte sett så mycket av världen för allt tycks läskigt men också spännande! Sen sattjag fast honom i boxen och borstade honom innan det var dags att börja introducera lite utrustning! Började med att schabrak som han först fick nosa på innan jag klappade honom på halsen med det och till slut lade det på ryggen. Med tanke på hur skvätten han är för mycket annat, som när jag hällde pellets i krubban i dag, så brydde han sig föga om schabraket utan jag kunde lägga på och av det flera gånger. Sen provade vi kapsonen! Den var lite konstig, framförallat var det lite jobbigt med öronen, men vi pysslade på lite och till slut hade han kapsen en på sig utan att bekymra sig! Jag spände inte fast den utan den var lös men satt ändå över öronen och kapsonen är ju både tung och skramlar så jag tyckte han var väldigt duktig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0