Jättetrasig bil?

Alltså vissa dagar blir ju inte alls somman tänkt sig! Innan den här helgen var jag lite orolig för hur jag skulle hinna med allt, orka och om planeringen skulle fungera. Jag skulle rida dressyrträning i dag, ha lektionre och löshoppa, i morgon ska Molle visas, Pay and Ride i Hammerdal var inplanerat och dessutom skulle det komma två hästar i helgen. Först blev lektionerna inställda pga för få anmälda, sen Pay and riden, även där för få deltagare (inte bara jag som har svårt att engagera ryttarna), en av hästägarna har inte hört av sig och i morse fick jag även ställa in dagens dressyrträning. Helt i onödan dessutom! Vi kan säga att det blev inte mycket kvar av den här helgen, men jag slapp ju stressen i alla fall!
 
I morse när stallet var klart skulle jag koppla på släpet innan jag gick in och åt frukost, jag var ute i ganska god tid men det skulle visa sig att det trots allt inte var tillräckligt. För när jag ska vända bilen för att backa på släpet så beter sig bilen konstiogt. Den är trög att styra och det skrapar konstigt, jag blir så klart misstänksam och när jag går ut och tittar så tycker att hela bilen ser konstig ut, den är väldigt låg i fronten och det ser ut som hela framvagnen ramlat ner. Självklart blir jag väldigt orolig, för att inte säga helt knäckt! Jag var ju lite på gränsen till ett nervöst sammanbrott redan innan så det kändes ju som en jättetrasig bil bara var droppen som fick bägaren att rinna över.
 
Jag skickade at jag int kommer på träningen och fick Peter att komma hit och titta på bilen. Vid det här laget låg jag under en filt på soffan och ville inte kliva upp, någonsin mer. I alla fall kändes det så! Peter tittade på min jättetrasiga bil, men han kunde inte hitta något mer fel än att det var tomt på servoolja. Efter att bilen fått lite servoolja så kändes styrningen som vanligt och den skrapade inte, hur var det då med den låga fronten? Jo, jag stod nog i nedförsbacke när bilen såg konstig ut! Och sen körde jag en sväng till ridhuset med den senare på dagen utan problem, så den var nog inte jättetrasig trots allt! Jag och bilar passar inte så bra i hop...
 
Jag blev lite sur över att jag missade träningen men glad över att slippa reparera bilen för stora pengar! Trots detta gick luften ur mig och jag fick inte mycket gjort i dag alls. Grävde ner det sista med kablarna till lyset på ridbanan, arbetade Szum i töm och flyttade lite vattenbaljor och slangar. Sen ar det bara att åka med Clarinett till ridhuset och löshoppa. Även i dag löshoppade vi på två personer, jag tycket att hästen skötte sig fantastiskt bra i dag. Enligt mig så var löshoppningen klockren, hon var avspänd, fokuserad på hindren och det såg plättlätt ut för henne! Sen tränade vi lite häst vid hand och red. Galoppen fungerade betydligt bättre i dag än sist så det känns också bra. Väldigt nöjd med henne!
 
Nu ska jag ladda inför i morgon, jag hoppas att min energi ska vara bättre då och att jag ska ha mindre missöden och mindre psykbryt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0