Grå lördag!

Åh vad jag längtar efter lite sol och värme, kallt, grått och blåsigt i dag med! Jag som varit seg i dag har ju inte blivit piggare av det tråkiga vädret direkt!
 
Började dagen med att rida Tant, vi red på banan och till tants stora glädje så hoppade vi! Hon var så taggad att hon steppade i sidled! Vi hoppade lite enkla, låga linjer bara för att hitta känslan igen! Känslan hos mig alltså för hos Tant tycks alla känslor komma på samma gång när det är hinder inblandade! 
 
Sen borstade jag Pålstina ordentligt, vi väntade spekulanter på henne och jag försökte borsta bort all lera och allt damm innan det var dags. Även grannen kom, det är ju hans häst, och de började med att köra en sväng med vagnen. När de kom tillbaka så sadlade vi och de provred. Mitt intryck var att det var kunnigt hästfolk, och dessutom trevliga! Sen var jagtvungen att äta lite och åka på lektion, när jag kom hem igen var Stina inte kvar i hagen utan hade flyttat till Skellefteå. Roligt! Jag passade på att arbeta Szum lite töm på kvällen, han var riktigt fin och jag ser stor skillnad på galoppen nu efter massagen. 
 
Resten av kvällen har jag ägnat åt bokföring. Nu är jag trött efter den hårda gårdagen, i morgon ska jag på Ica igen vilket verkligen känns längesen nu! För er som undrar hur det går för Molle, 2 åringen som komi tisdags, så tränar han nu på att sova på box, gå ensam i hage och att ledas till och från hagen, utan mamma eller anant stöd. Det går jättebra så snart ska vi utöka träningen med nya spännande utmaningar!
 
Grabbarna tog sovmorgon i dag! Igår rullade Traffe i vög balen över halva hagen men det blev tydligen perfekt sovplats! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0