Friskförklarad!

Tänka sig att det har regnat i dagmed! Samma upplägg som igår, fint på dagen men lagom tills jag slutat jobba så regnar det! Jag påminner vädergudarna igen om att det räcker med regn nu!
 
Men jag har i alla fall ridit igen! Och det gick bra, nacken protesterade inte alls så anser jag mig vara friskförklarad! Jag började med att tömköra Szum, han anser nog sig också vara friskförklarad från sina ryggproblem. han var väldigt fin men däremellan var han som ett poppande popcorn! Det liksom spratt i hela kroppen typ hela tiden! 
 
Sen red jag Midas. Vi trimmade lite lugnt och fint i dag, massor av volter och åttor och bara letade efter en bra känsla. Han släppte fint på slutet även om han kanske inte ar lika fin som han var i töm sist. Avslutade med Molle sopm i dag fick gå en promenad upp till ridbanan. Där fick han inte bara kolla sig runt utan även kliva över en bom ett par gånger, bommen tog han ett misstänkt skutt över men annars knatade han på utan betänkligheter! 
 
Resten av kvällen gick åt till kaffe, glass, en massa surr och en tjuvkik på ett gulligt föl. Nu sängen, fullt race i morgon igen! I´m back in business!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0