Fölvak!

Nu är fölvaket i gång och ajg ahr varit uppe var tredje timme i natt. Tror jag kör ungefär samma intervall i natt, jag tror nämligen inte den kommer riktigt än men man är ju inte säker. Så händigt nu att bara behöva titta ut genom fönstret, i alla fall den tiden det är ljust! I dag har jag även monterat kemeran så nu kanjag ha koll på henne även om jag inte är hemma!
 
Jag har varit hemma hela dagen i dag men det har varit ett högt tempo så jag äe helt slut nu! Förutom att rida och motionera hästarna så har jag monterat kameran, diskat och städat efter kursen, börjat förbereda nästa kurs, fått hem hö och lämnat in momsredovisningen. Molle har varit inne i dag och vi har gått tre kortare promenader. Han gillar inte direkt att vara inne hela dagen men han tycks acceptera läget.
 
Jag började med att rida Traffe. Han kändes lite bättre än sist jag red då han var spänd och stel men inte riktigt då fin som han kan vara. Och så var det nära att jag åkte av, jag travade över bommar på diagonalen och direkt efter bommarna fick han syn på något jätteläskigt i hörnet. Vips hade han bytt riktning och övergått till bocksprång! Som tur var så stannade han när jag sa proo, tur han är lydig! Efter Traffe så tog jag Szumi töm, han var lite mer sansad i dag så i morgon vågar jag nog mig upp på honom. Måste säga att han ser väldigt fin ut i galoppen på tömmen nu!
 
Efter en kort lunchpaus så red jag Midas på banan, trimmade lite och fortsatte jobba med formen. Sen arbetade jag även Gandalf i töm, med honom är fokuset på att få honom att jpbba rätt med kroppen. Han är ganska ojämn mellan varven, i vänster varv var han jättefin medan han i höger varvet mest vill springa i från allt. I dag kunde vi göra lite galopparbete också så det är framsteg!
 
Middagspaus och sedan hann jag diska och städa lite i stugan innan Linda kom och vi red Tant och Calrinett. Tant hade tappat en sko och Clarinett var nog lite överttrött efter att ha sovit ensam i natt (Räkan flyttade ju till fölhagen igår) så vi skrittade bara en dväng i skogen hemma. Men det är inte så bara, utan innebär rejäl klättring, att kliva över stockar, gå i genom buskar och över vattenfylllda diken. Dock inget som bekymrar Clarinett. Efteråt red Linda Tant lite på banan, hon ska ha henne på kursen på torsdag och det kan vara bra att rida in sig lite.
 
Det var den dagen det, nu är det bara att duscha och sen sova ett par timmar i taget!
 
Molle och jag i dag när vi hade varit på promenad! 
 
Och så några bilder på Clarinett! 
 
 
 
 
Visst är hon snygg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0