Dessa jäkla bilar!

Det fortsätter att stula, det verkar vara bilarna som ställer till det den här helgen! Dessutom har det regnat hela dagen i dag, jag är så less!!
 
Men dagen började bra! På förmiddagen kom spekulanter och tittade på Molle, de verkade både intresserade, seriösa och kunniga! Och på kvällen sedan fick jag ett mail att de nog ville köpa honom, roligt! Efter de hade varit här så red jag ut Midas och Szum på banan. Vi har börjat träna lite programdelar och det går ganska bra, det är galoppen som är lite jobbig just nu men annars känns det bra!
 
Jag åt tidig middag och sen var det meningen att Alida skulle komma och rida med mig, men hennes bil startade inte! Min ridenergi rann av mig så jag körde galoppprogrammet med Traffe i lina i stället. Sen fick jag hjälp att släppa ut Szum, Traffe och Molle på bete! Det var lite spännande för Molle har ju inte gått med dom förut, och han har bara gått i en liten flock innan. Han var väldigt kaxig, både mot Szum och Traffe. Och man är inte så kaxig med Szum, i alla fall inte helt ostraffat! Szum berättade för honom vem som bestämde och hur man uppför sig i en hage, jag tror det kommer var lugnt nu men det tar nog några dagar innan Molle är en i gänget. Tror det är nyttigt för honom att få interagera i en flock där han inte är infödd, man ser att han inte riktigt är med på "språket" och att kaxa sig mot Szum är ju riktigt dumt om man är så pass mycket mindre dessutom! 
 
Det skulle komma en häst i kväll, men även deras bil strulade och de fick vända! Dessa jäkla bilar, de tycks strula alltid och för alla! Nu ska jag åka och kolla till grabbarna igen, och i morgon väntar en dag på Ica, så nu är semestertiderna slut och det är allvar igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0