Blåsig ridkurs!

I dag var det dags för ridkurs här hemma igen! Tyvärr riktigt skitväder med rejäl blåst hela dagen och till och med några snökorn i luften! Dessutom fick en av ryttarna stanna hemma i sista sekund pga av en översvämning hemma. Men förutom detta blev det åerigen en lyckad kurts. Men nu känner jag mig rätt urblåst!
 
På förmiddagen red de dressyr en och en, det ger så mycket bättre resultat när man rider ensam! Efter lunch hade jag teori om ryttarens sits och hästens form. Sen red de arbete med bommar och små hinder, det gick verkligen jättebra för alla! Avslutade med fiak och mer teori, denna gång om de hästar som inte riktigt passar in i mallen. 
 
Efter alla åkt hem så fick Traffe gå galoppprogrammet i lina, och nu väntar en ny vaknatt. Nu är det verkligen nära för nu ser Räkan riktigt färdig ut! Men vädret gör att jag tvivlar på att det kommer något föl i natt, och skulle det komma ändå så får jag se upp så det inte blåser bort! Nu vill jag ha lite värme!
 
Från dagens kurs! 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad roligt att det blev av, och att det blev bra!

Är lite ledsen för att vi inte kunde komma, men förhoppningsvis blir det något annat framöver sommaren som vi kan vara med på :)

Svar: Ja nu är jag taggad att köra fler kurser! Men hoppas på bättre väder!
Pernilla Engström

2015-05-15 @ 09:41:38
URL: http://jav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0