Bete med pool!

Nu har halva min semestervecka gått och jag har inte hunnit någonting tycker jag! Kan man få flera timmar på dygnet?
 
I alla fall så började jag dagen med att rida Tant! Vi trimmade på banan, massor av galoppjobb och hon var så fin! Det har ju varit lite tjafsigt i galoppen ett tag men i dag kändes det riktigt bra igen! Fortsatte sedan med Szum som tjafsade lite precis i början men som släppte efterhand och det blev ett väldigt bra pass. Vi galopperade ganska mycket och även om fattningarna har mycket kvar att önska så var galoppen bättre än på länge! Även Midas fick gå lite dressyr. med honom jobbade jag bara rena grunder. Att han skulle ta skönkeln framåt, bjuda och följa innertygeln, massor av övergångar! Han blev jättefin av det jobbet!
 
Jag hann även gå runt en av beteshagarna innan jag åkte på lektioner. Måste förresten säga att det nog är första gången jag dikar ut i beteshagar för att få undan vattnet! I några av hagarna ingår numera pool, undrar om jag måste köpa flytväst till fölis eller om hon kan simma?
 
När jag kom hem från lektionerna så gick ag runt en hage till och kollade staketet innan ajg tog in och nattade hästarna. Fick även ett snabbt "kolla på fölisbesök", men nu är det nog för i kväll och jag ska sova! Ny dag och nya uppdrag i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0