Soltisdag!

Sol i dag med, helt underbart att vara hemma och pyssla hela dagen!
 
Förmiddagen började med lite faktureringsjobb innan jag gick ut och motionerade hästar. Szum fick jobb ai töm, och det va nog bra för i dag var han verkligen överallt! Stundtals superfin men däremellan visade han upp hela registret både på marken och i luften. Han fick jobba över travbommar och när han råkade riva någon bom så blev han förbannad och bockade en halv volt efteråt, vem vill hoppa honom sen tro?Ska han göra så varje gång han river så håller jag mig nog på dressyrbanan med honom!
 
Midas red jag på banan, det är is kvar men den är så mjuk att vi förutom travarbete med volter och skänkelvikningar kunde göra lite galoppfattningar. I dag bjöd Midas på en helt underbar ridkänsla och jag kunde bara sitta och njuta. I kombination med solen som lyste så jag kunde rida utan jacka så var det verkligen ett underbart ridpass!
 
Passade på att pyssla lite på gården, samla lite plastrester, kratta och sånt. Och så fick Räkan och Carinette lite kärlek och lite mindre hår kvar, jäklar vad Räkan fäller! Hon tänker nog vara naken när det är dags att föla! Efter middagen kom hovis och tittade på Tant, hon var rätt säker på att det är en hovböld men kunde inte hitta den, hon kommer tillbaka på lördag! 
 
Sen var det bara att packa in Traffe i släpet (eller bara och bara, han går inte in frivilligt just nu!) och åka på hoppträning. Eftesom Tant är halt så fick Traffe agera stand in och jag var rätt nervös innan över hur han skulle bete sig. Men det hade jag inte behövt, han ar visserligen spänd men gjorde verkligen ingenting utan skötte sig och kämpade på. Vi red framridninge och framhoppninge sen gav vi oss, det är viktigt att han får positiva minnen av träningarna nu!

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Mina dräktiga ston börjar fälla mycket tidigare än de andra och allt rasar av fasligt fort! Särskilt under magen, så det är nog varmt att vara dräktig ;)

Svar: Precis så tror jag också att det är! Räkan har otroligt mycket päls (för att vara fullblod) och mycket extra fyllning (alltså hull) så det är säkert väldigt varmt!
Pernilla Engström

2015-03-19 @ 18:11:36
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0