Hoppträning!

I dag har jag varit med Traffe på hoppträning igen, innan var jag väldigt oladdad och tänkte inte ens åka men det gick riktigt bra och nu är jag givetvis nöjd med att jag var med!
 
Men innan dess hade jag såklart hunnit greja lite här hemma. Först red jag ut Midas, han var väldigt laddad i dag och hade nog fått vårkänslor tror jag! Grusvägarna var i alla fall fina och den lilla is och snö som låg kvar var mjuk och det var inga problem att trava mycket, och det behövdes för att rasta av Midas överskottsenergi! Sen red jag Szum på banan och han kändes riktigt fin efter helgens träning.
 
Lite anant pyssel har jag också hunnit med i dag som att sätta upp påskfjädrar, fixat påskägg och annat viktigt. På kvällen åkte jag och Traffe på hoppträning och jag var innan inte alls sugen, detta eftersom jag inte har kunnat träna något med bommar eller hinder sen förra träningen. Trots detta gick det ändå bättre än sist och vi hoppade lite mer i dag, blad annat hoppade vi vattenmatta. Visst märks det att han blir lite stressad i vissa moment i hoppningen och då studsar lite men det känns ändå hanterbart och som något vi kommer kunna träna bort. 
 
Nu är jag trött och nöjd så nu får det bli sängen, ny dag i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0